בשילוב כמעט מושלם, המזנון של אייל שני ועגבנייה עושות חיל ברמת החיל.
נשמע לכם מוזר? נסו להגיע עם הילדים בשישי בצהרים. חם, המוזיקה נוטפת מן הרמקולים כמעט יותר משאתם נוטפים זיעה. ואז מתחילה סאגת האימה. ההורים הבורגנים רוצים לטעום ממעדניו המפתים של אייל שני, בפיתה. הילדים לא מצליחים להבין מה מושך בכרובית על הפלנצ'ה או במיה בסלסה. הם מתחילים למשוך את הוריהם המתוסכלים, הממאנים לוותר על קציצת הטלה החלומית, אל המקום הסמוך – עגבנייה. האם ניסיון בריחה או הברקה? תלוי איך תתייחסו לכך.
אני בחרתי להשאיר את ההזמנה של הפיתה הלבנה (למה אין קמח מלא?) שלי אצל הצוות השמח של אייל שני, ולדלג אל חיים, הבעלים העוד יותר שמח של עגבנייה. הילדים עלצו עם פיצה דקיקה פריכה וטעימה (כן, טעמתי!), ואנחנו הצטרפנו כעבור דקות, עולצים לא פחות ואוחזים ביד כל אחד את הפיתה שלו.
אין לי סיבה לספר לכם על הקונספט של המזנון, נכון? פיתה ובתוכה כל טוב – בשרי, צמחוני, ימי, טבעוני. הקרניבור שלצידי בחר בקציצה והתענג. אני הימרתי וזכיתי בשילוב של כרובית, טחינה, סלסת עגבניות טרייה ובצל ירוק בפיתה. הבן שלי, בין לבין נגיסות משולש פיצה, סבר גם הוא שהכרובית מעניינת ודגם אותה מדי פעם. ישבנו בחוץ. הרמקולים לא נתנו מנוח. הרוח מיאנה לרענן, אבל הקונספט בהחלט עשה זאת. למרות שאוכל בפיתה הוא לא ממש כוס התה שלי, וגם האכילה הזריזה לא ממש מדברת אלי, אני חייבת להודות שהיה טעים. ומהיר.
בעגבנייה יש גם משלוחים, וחיים, הבעלים החייכן והחביב כל כך, סיפר לי שיש אפילו ימי הולדת ובהם הילדים משתתפים בסדנה מעשית להכנת פיצה. ראיתי אותו מביע שכנות טובה ופרגון גדול למקום הסמוך. פרגון – תכונה אהובה עלי במיוחד. מה, לא שמתם לב?
נשמע לי כמו הברקה של הרובע. המזנון להורים, הפיצה לילדים – לפחות עד שיתחילו גם הם לגבש טעם בורגני משלהם. זה בטח יקרה להם סביב גיל 9. אה, ואם לא חשבתם על כך עד עכשיו – תחשבו שוב על השילוב של אייל שני ועגבנייה. הברקה, כבר אמרתי?
עגבניה – הנחושת 1. טל' 03-6833383
דף הפייסבוק של עגבנייה, והאתר שלהם
המזנון – הנחושת 1. טל' 03-6541771
ורד says
בהחלט הברקה ותודה על המידע, אשמור לימים קרירים יותר 🙂
לאכול במקום רועש וחם בהחלט יכול לקלקל את החוויה, גם אם טעימה 🙂